Vught

 

Slaapcabine gebouwd in een rijtjeshuis om omgevingsgeluiden buiten te sluiten die slaapstoornissen gaven.

 

Review van de betreffende klant:

Hoi Peter,

 

Na een aantal nachten in de slaapcabine, ben ik echt super blij en tevreden. De blaffende honden hoor ik helemaal niet meer en ook ander omgevingsgeluid wordt super goed tegen gehouden.

Ook is aan de afwerking en stevigheid goed te zien dat je een vakman bent, het geheel ziet er heel netjes uit en voelt prettig en veilig aan.

Kortom, ik kan weer heerlijk slapen en ben heel blij dat ik deze stap heb gezet. Wat een uitkomst!

 

Bijgevoegd wat foto's van de ingerichte slaapcabine.

 

Heel erg bedankt voor het oplossen van dit enorme probleem van mij. Echt super!

 

 

Amstelveen

 

Slaapcabine in een flatgebouw om goed te kunnen slapen door het buitensluiten van omgevings geluiden. 

De cabine is voorzien van een ruimtebesparende geluidisolerende schuifdeur.

De inkijk op de linker foto laat een raam zien dat te openen is.

 

Review van de betreffende klant:

Omdat mijn dochter in haar flat veel geluidshinder ondervond, hebben we aan Peter gevraagd of hij een ontwerp wilde maken voor een slaapcabine.

Hij heeft heel goed geluisterd naar haar wensen en voorstellen, waardoor het een mooi passende cabine is geworden met mooie lichtinval. Alles is mooi en degelijk afgewerkt, en het was fijn om met Peter samen te werken.

Mijn dochter kan nu weer veel rustiger slapen in haar flat, en denkt niet meer aan verhuizen.

Hilversum

 

Slaapcabine in een woning te Hilversum.

Op de linker foto is de entreedeur naar binnen te zien. Op de rechterfoto is een deur te zien die een eventueel te openen raam en verwarmingsradiator bereikbaar maakt. Links tegen de wand, de geruisarme- en geluidsisolerende "Sonair"-ventilator. In de rechterhoek, de suskast voor afvoer van de ventilatielucht.

 

Review van de betreffende klant:

Ik heb nu al een tijd gebruik kunnen maken van de slaapcabine en ik moet zeggen dat het een enorm verschil is. Het was even wennen , maar inmiddels kan ik nu redelijk ongestoord verder slapen. De meeste geluiden worden goed gedempt. 

 

 

Willemstad

 

Slaapcabine in een woning te Willemstad onder Rotterdam. Ook bedoelt als werkruimte waar rustig gewerkt kan worden zonder gestoord te worden door geluid van langsrijdend verkeer en burengeluid.

 

 

 

Gent (België)

 

Slaapcabine in een woning te Gent. Op de middelste foto, uitzicht vanuit de cabine naar de deur die geflankeert wordt door de "Sonair"-ventilator voor de toevoer van frisse lucht en de suskast voor de luchtafvoer.

Op de foto uiterst rechts, een klein deurtje waarmee de verwarmingsradiator nog bereikbaar is.

 

 

 

Leuven (België)

 

Slaapcabine in een woning te Heverlee (Leuven), voor het dempen van met name contactgeluiden om ongestoord te kunnen slapen.

Op de rechter foto, uitkijk naar buiten vanuit de cabine met naast het raam, de geruisarme en geluidsisolerende "Sonair"-ventilator.

 

Hilversum

 

Geluidscabine voor opnamewerkzaamheden in een woning te Hilversum waarmee een stille ruimte gerealiseerd is door buitensluiten van omgevingsgeluiden. Op de afbeelding is te zien dat het plafond aan de linkerzijde is afgeschuind om de cabine op zolder te kunnen plaatsen onder de schuine kap.

 

Review van de betreffende klant:

Omdat wij in een gehorig jaren '30 huis wonen, hebben wij aan Peter gevraagd om een geluidswerende cabine te maken (om ongestoord in te kunnen werken of slapen).

Peter is een prettige, vriendelijke en bescheiden man. Hij was 3 weken bij ons in huis om aan de cabine te werken, maar hier hebben we geen enkele hinder van ondervonden. Het is een harde werker en werkt heel netjes en secuur.

De cabine filtert de meeste geluiden, de hogere tonen hoor je helemaal niet meer. De lagere geluiden worden gedempt maar hoor je soms nog een beetje (denk bijvoorbeeld aan contactgeluiden, een motor die langsrijdt of vliegtuig).

Al met al zijn we heel tevreden en heeft het ons woongenot enorm verbeterd! 

 

 

 

Maasdam

 

Slaapcabine in een woning te Maasdam om ongestoord te kunnen slapen zonder storende omgevingsgeluiden.

Op de rechter foto is de geluidisolerende en geruisarme "Sonair"-ventilator te zien die frisse lucht in de cabine brengt. De lucht verlaat de cabine middels de suskast.