InStudio te Lelystad bouwt geluiddempende kamers in uw woning

U houdt van trompet spelen, piano spelen, saxofoon spelen en ook van uw buren.
Dan is de geluidsdichte demontabele muziekstudiekamer van InStudio wellicht wat u zoekt.
InStudio te Lelystad bouwt een muziekstudio in uw woning, waarin u elk moment van de dag vrij bent om op muzikaal gebied "geluid" te produceren zonder"geluidsoverlast" voor uw omgeving.
Vrij om muziekles te geven, te repeteren of musiceren met piano, saxofoon of strijkinstrument.
Omgekeerd worden geluiden van buiten naar binnen ook gedempt, waardoor het in de binnenkamer heel stil is wat ook de mogelijkheid schept om de kamer bijvoorbeeld als meditatieruimte of slaapkamer te gebruiken door mensen met slaapstoornissen.
In het algemeen is het een ruimte voor alle toepassingen waarbij geluidsisolatie gewenst is, zoals studeerkamer, werkkameropnamestudio, thuisbioscoop enz.

InStudio is een éénmansbedrijf te Lelystad dat muziekstudieruimte / geluidsdichte kamers in uw woning kan plaatsen.
Door de traditionele bouwmethode heeft InStudio geen fabriekshal nodig voor bijvoorbeeld de vervaardiging van systeembouwelementen en halffabrikaten.
InStudio heeft dus ook geen kostbare opslagruimte nodig (bouwmaterialen worden eenvoudig door InStudio besteld bij de bouwmarkten).
Deze bouwmarkten zorgen voor de bezorging van de bouwmaterialen.
InStudio heeft dus ook geen groot materieel nodig.
Dankzij deze bewust gekozen kleinschaligheid, is InStudio in staat tot realiseren van relatief voordelige muziekstudieruimte / geluidsdichte kamers in uw woning.
Peter van der Linden, eigenaar van InStudio, destijds afgestudeerd als Bouwkundige aan de HTS te Amsterdam, heeft als amateur muziekbeoefenaar in het verleden al geluidsdichte muziekstudieruimtes voor eigen gebruik gebouwd.
Na het zelf bouwen van eigen huis te Lelystad, gestart met InStudio.